Τετάρτη, 25/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Στις δικαστικές αίθουσες «επιστρέφει» η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη
Στις δικαστικές αίθουσες «επιστρέφει» η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2017 09:04

dikastiko9 12 17

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο, αθωώνει τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής

Στις δικαστικές αίθουσες «επιστρέφει» η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ξεκινά η εκδίκαση της έφεσης του πρώην διευθυντή, που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό.

Την Παρασκευή, λόγω του προχωρημένου της ώρας η εκδίκαση της υπόθεσης δεν ξεκίνησε καν, ωστόσο ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας τόνισε πως από την πρώτη κιόλας δίκη απομυθοποιήθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κατηγοριών σε βάρος του εντολέα του.

Στο μεσοδιάστημα από την πρωτόδικη απόφαση μέχρι σήμερα η υπεράσπιση όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας έχει ένα ακόμη «όπλο» στα χέρια της, που είναι η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου που αθωώνει τον πρώην διευθυντή για την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

«Υπάρχει σε εκκρεμότητα ακόμη η διερεύνηση εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή ανθρωποκτονία. Φανταστείτε εάν ισχύει το δεύτερο, ότι καταρρέει το οικοδόμημα της παράβασης καθήκοντος. Η ιστορία αυτή έχει έναν κύριο στόχο, να καταδικαστεί ένας άνθρωπος που έχασε τη δουλειά του, για λόγους εντυπώσεων, αλλά και για να διεκδικήσει η οικογένεια του θύματος αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

 

papastratos300x250