Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Έπαινος σε νοσηλεύτρια και επιβράβευση για την αντιμετώπιση της ελονοσίας
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Έπαινος σε νοσηλεύτρια και επιβράβευση για την αντιμετώπιση της ελονοσίας Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 10:08

nosokomeio panep30 11 17\

Τον έπαινο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων, που διοργανώθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες πήρε η νοσηλεύτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νικολέττα Καραβασίλη, με την εργασία «Καταγραφή περιστατικών λοίμωξης με Clostridium difficile με αποκλεισμό συλλοίμωξης από Κυτταρομεγαλοϊό στην Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Πάθηση των Εντέρων επί 33 μήνες».

Ταυτόχρονα, επιβραβεύτηκε ο υποδειγματικός τρόπος που αντιμετώπισε η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του ΠΓΝΙ τα περιστατικά Ελονοσίας, που εμφανίστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Με ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου συγχαίρει τη νοσηλεύτρια και την ερευνητική ομάδα όπου συμμετείχαν από τη Γαστρεντερολογική Κλινική ο κ. Χριστοδούλου Δ., ο κ. Κατσάνος Κ., ο κ. Θεόπιστος Β., από την Α΄και Β΄Παθολογική Κλινική η κα Κοσμίδου Μ., και η κα Τσιάρα Σ., (αντίστοιχα), καθώς και από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο η κα, Γκαρτζονίκα Κ., η κα Μπομπογιάννη Χ., και η κα Βενέτη Α., ευχόμενη ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

 

papastratos300x250