Κυριακή, 25/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Ι. ΜΗΤΣΗΣ - «Αναδείξαμε το Επιμελητήριο, σε πρωτοπόρο θεσμό για το επιχειρείν»
Ι. ΜΗΤΣΗΣ - «Αναδείξαμε το Επιμελητήριο, σε πρωτοπόρο θεσμό για το επιχειρείν» Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 10:49

mitsis ioa29 11 17

Σε απολογισμό του έργου της απερχόμενης διοίκησης, αλλά και παρουσίαση των προτεραιοτήτων της νέας περιόδου, αν συνεχίσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων μετά τις επερχόμενες εκλογές, προχώρησε ο υποψήφιος και απερχόμενος πρόεδρος Ι. Μήτσης.

Η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο – Ιωάννης Μήτσης» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο να τονίζει πως σε αυτά τα τρία χρόνια δόθηκε νέα πνοή στα επιχειρηματικά δρώμενα των Ιωαννίνων.

«Ποτέ δεν είχαμε την πλειοψηφία στη διοικούσα επιτροπή, γιατί επικρατούσε ένα πελατειακό περιβάλλον της συνεργαζόμενης παράταξης. Καταφέραμε όμως να αναδείξουμε το Επιμελητήριο σε πρωτοπόρο θεσμό για το επιχειρείν και για θέματα της περιοχής όπως το αεροδρόμιο, οι οδικοί άξονες και άλλα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αφού αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την επόμενη ημέρα του Επιμελητηρίου και πριν προχωρήσει στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο κ. Μήτσης έκανε ιδιαίτερη μνεία στα οικονομικά του Επιμελητηρίου, θέλοντας όπως είπε να δώσει απαντήσεις στην κριτική επί της διαχείρισης, που ασκείται από τις άλλες παρατάξεις.

«Παραλάβαμε συνολικό ταμείο με ομόλογα και ταμειακά διαθέσιμα 1.057.000 εκ. ευρώ, και παραδίδουμε 1,786.

Το ποσό αυτό θα ήταν μεγαλύτερο εάν δεν είχαμε πληρώσει το ΙΚΑ για το BIC Ηπείρου, χωρίς την παραμικρή υπαιτιότητα της παράταξής μας. Αυτό αποδεικνύει τη σωστή διοίκηση και διαχείριση που ασκήσαμε επί των ημερών μας, για να πέσουν στο κενό τα ψεύδη και οι λασπολογίες των αντιπάλων μας», κατέληξε.

 

papastratos300x250