Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Πρωτοβουλία ανακούφισης των κατοίκων της Μάνδρας
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - Πρωτοβουλία ανακούφισης των κατοίκων της Μάνδρας Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 10:29

mitopoulou24 11 17

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών ένδυσης, καθώς και ειδών μακράς διάρκειας ξηράς τροφής, η οποία δεν απαιτεί θερμική κατεργασία, αναλαμβάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (Κ.Κ.Π.Π.Η), προκειμένου να στηρίξει τους κατοίκους της Μάνδρας στη Δυτική Αττική, που επλήγησαν από τις φονικές καταιγίδες, που στοίχισαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους.

Τα είδη ρουχισμού θα συλλεχθούν στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος ΑΜΕΑ «Νεομάρτυρας Γεώργιος» (Συνοικισμός Πεντέλης, θέση Ψιλογορίτσα), από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρες 8:00 έως 14:00.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η Πρόεδρος Κατερίνα Μιτοπούλου, κάλεσε τους πολίτες, να συμβάλλουν στην ανακούφιση των κατοίκων της Μάνδρας στην προσπάθεια τους να ξαναστήσουν τα νοικοκυριά τους.

«Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε σε στοχευμένες δωρεές. Επίσης, καλό αλλά και αναγκαίο θα ήταν οι προσφορές σας να κατατεθούν συσκευασμένες και να αναγράφουν π.χ γυναικεία μπλούζα μέγεθος medium. Δεν αφορά στην δική μας διευκόλυνση αλλά στη διευκόλυνση της διαδικασίας και την άμεση ανταπόκριση μας με όρους αξιοπρέπειας», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στα είδη διατροφής, ευχαρίστησε θερμά τον Σίμο Παπαδόπουλο (SEP Παπαδόπουλος), «ο οποίος αγκάλιασε την πρόταση μας να τοποθετηθεί καλάθι στα καταστήματά του από τις αμέσως επόμενες ημέρες, στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι πελάτες του να εναποθέσουν ότι επιθυμούν από είδη ξηράς τροφής και μακράς διάρκειας προϊόντα. Ο κ. Παπαδόπουλος αγκάλιασε την πρότασή μας όπως αρμόζει σε ανθρώπους που κατανοούν τι πάει να πει ανταπόκριση ως υποχρέωση απέναντι σε ανθρώπους που έχουν έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις», τόνισε η κα Μιτοπούλου και κατέληξε «Προσδοκούμε στην ανταπόκριση σας καθώς στο όμορφο ταξίδι της ζωής με τις χαρές μα και τις λύπες, κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του γιατί δεν υπάρχουν ρήτρες εγγύησης καλής και ασφαλούς διαβίωσης. Είμαστε εδώ, παρόντες αλληλέγγυα ο ένας για τον άλλο».

 

papastratos300x250