Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Γεγονός η αεροπορική σύνδεση Λάρνακας – Ιωαννίνων
Γεγονός η αεροπορική σύνδεση Λάρνακας – Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 13:42

aeroplan21 11 17

Τα Γιάννενα, εντάχθηκαν στα προσφερόμενα δρομολόγια της TUS Airways - Από τις 16 Φεβρουαρίου, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Γεγονός αποτελεί πλέον η αεροπορική σύνδεση Λάρνακας – Ιωαννίνων, η οποία ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ανοίγοντας νέους τουριστικούς δρόμους για την περιοχή μας.

Τα Γιάννενα, τα οποία χαρακτηρίζονται από τους Κύπριους επαγγελματίες, ως ένας ελκυστικός, εντάχθηκαν στα προσφερόμενα δρομολόγια της TUS Airways του χειμερινού προγράμματος, τα οποία μπορεί να δει κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα της tusairways.com.

Από τις 16 Φεβρουαρίου έως και τις 24 Μαρτίου του 2018, η κυπριακή αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Η αναχώρηση από τη Λάρνακα, θα γίνεται στις 10:45 και η προσγείωση στο «Βασιλεύς Πύρρος» στη 13:15. Ακολούθως, η πτήση της επιστροφής, έχει οριστεί για τις 14:00.

Η διάρκεια του ταξιδιού, θα είναι δυόμισι ώρες περίπου, με τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής να φτάνουν στα 208 ευρώ.

«Μέσω των εβδομαδιαίων πτήσεων της, η TUS Airways θα προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες τον πιο εύκολο και άνετο τρόπο να επισκεφτούν τη μαγευτική πρωτεύουσα της Ηπείρου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων και την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, ένα ελκυστικό προορισμό με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή φυσική ομορφιά, απολαμβάνοντας παράλληλα την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που η Tus Airways προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση», όπως σημειώνουν Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από το Fokker 70 jet που μόλις πρόσφατα προστέθηκε στον στόλο της εταιρείας. Το Fokker 70, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

ΒΙΚΥ ΚΩΣΤΑ

 

papastratos300x250