Δευτέρα, 21/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα
Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - Συνάντηση εργασίας με την Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 10:35

karagian presver18 11 17

Σε συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου η Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Αθήνα, Ιρίτ Μπεν Άμπα, παραβρέθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, ως μέλος της τριμερούς διακοινοβουλευτικής επιτροπής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Στη συνάντηση που είχε θέμα «οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και οι Ελληνο-Ισραηλινές σχέσεις» συμμετείχαν μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της τριμερούς επιτροπής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, η οποία έχει ως αντικείμενο την προετοιμασία και τον συντονισμό της συνεργασίας μεταξύ των τριών Κοινοβουλίων για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από τους ηγέτες των τριών χωρών, στο πλαίσιο των Τριμερών Συναντήσεων Κορυφής.

Ο κ. Καραγιάννης στην τοποθέτηση του ενημέρωσε την Πρέσβειρα για τις δράσεις της επιτροπής πάνω στους τομείς ευθύνης του, που είναι ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός και η επιχειρηματικότητα, και παράλληλα την ευχαρίστησε για τη βοήθεια και τη στήριξή της στην τουριστική ανάπτυξη του νομού Ιωαννίνων.

 

papastratos300x250