Πέμπτη, 24/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Επισκέψεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Επισκέψεις σύμφωνα με το πρόγραμμα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 09:03

karta xatz14 11 17

Ο διοικητής του «Χατζηκώστα» για το νέο ωράριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η διαδικασία Ελεγχόμενης Πρόσβασης στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα. Σε πρώτη φάση το μέτρο θα έχει εφαρμογή στον 2ο όροφο του Νοσοκομείου που φιλοξενεί τα Χειρουργεία, τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, τη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική, την Καρδιολογική και τη Μονάδα Εμφραγμάτων καθώς και την Παιδιατρική Κλινική.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του Νοσοκομείου Χατζηκώστα έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα και έχουν συνδεθεί τα νέα συστήματα με τις εξόδους αλλά και το σύστημα πυρασφάλειας ώστε αν προκύψει ανάγκη να μπορεί να εκκενωθεί το νοσοκομείο.

Η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα το νοσοκομείο και να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους γιατροί και νοσηλευτές. «Η παρουσία των συγγενών και των άλλων επισκεπτών όλο το 24ωρο στους θαλάμους και τους άλλους χώρους του Νοσοκομείου, δημιουργεί προβλήματα, τόσο στους ασθενείς, όσο και στο νοσηλευτικό προσωπικό που εμποδίζεται στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας είναι πολύ σημαντική. Αλλά εξίσου σημαντική είναι η ηρεμία κατά τη νοσηλεία, ή υγειονομική ασφάλεια και οι σωστές συνθήκες περίθαλψης για εσάς και τους άλλους ασθενείς» είπε ο κ. Καρβούνης καλώντας τους επισκέπτες να ακολουθήσουν το νέο πρόγραμμα.

Το επισκεπτήριο των ασθενών ισχύει για όλους τους χώρους του Νοσοκομείου και καθορίζεται ως εξής: Επισκέψεις σε Νοσηλευτικά τμήματα

Καθημερινά: 13:00 - 14:00 & 18:00 - 20:00

Κυριακή και Αργίες: 13:00 - 14:00 & 18:00 - 20:00

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Καρδιολογικής

Καθημερινά: 13:00 - 13:30 & 18:00 - 18:30

Κυριακή και Αργίες:

Επισκέψεις σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Καθημερινά: μόνο 13:30-14:00

Κυριακή και Αργίες:.

Αντίστοιχο ωράριο ισχύει και για τους Ιατρικούς Επισκέπτες των Κλινικών.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας θα γίνεται γνωστό στους χώρους του Νοσοκομείου το ωράριο του επισκεπτηρίου καθώς επίσης και η απαγόρευση του καπνίσματος.

Εν’ αναμονή της συζήτησης στο Υπουργείο

Στο μεταξύ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο κ. Καρβούνης θα μεταβεί στο υπουργείο προκειμένου να συμμετάσχει σε συζήτηση που έχει προγραμματιστεί προκειμένου να τεθούν όλα τα δεδομένα για τη λειτουργία του Πολυδύναμου.

Ο κ. Καρβούνης υποστήριξε ότι όλα προχωρούν ομαλά και βάσει χρονοδιαγράμματος λέγοντας ότι ελπίζουν να λειτουργήσει το 2018. 

 

papastratos300x250