Τρίτη, 20/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - Διατεθειμένοι να αναλάβουν και το κύριο μέρος των εργασιών, οι τοπικοί φορείς
ΓΕΦΥΡΑ ΠΛΑΚΑΣ - Διατεθειμένοι να αναλάβουν και το κύριο μέρος των εργασιών, οι τοπικοί φορείς Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 15:03

gefyraxort11 11 17

«Κατόρθωμα» χαρακτήρισε την ολοκλήρωση των εργασιών στη Γέφυρα Πλάκας, στο πλαίσιο της πρώτης προγραμματικής σύμβασης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, δηλώνοντας τη διάθεση, οι τοπικοί φορείς, να αναλάβουν και το κύριο βάρος στη δεύτερη προγραμματική.

Αφού ευχαρίστησε το σύνολο των εμπλεκόμενων που κατέβαλλαν συστηματικές και αγωνιώδεις προσπάθειες για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, εξέφρασε την ανησυχία και τον προβληματισμό του γιατί όπως είπε δεν ενστερνίζονται οι κεντρικές υπηρεσίες την αντίληψη για ένα έργο εθνικής διάστασης και σημασίας.

«Από τις συζητήσεις που γίνονται, με εξαίρεση την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού και του υπουργείου Υποδομών δε βλέπω να ενστερνίζονται την αγωνία μας οι κεντρικές υπηρεσίες, για να δοθούν γρήγορα λύσεις, να φτάσουμε στη δεύτερη προγραμματική και στην κατασκευή του έργου. Αν κληθούμε, θα βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά, όμως δεν πρόκειται να το ζητήσουμε. Προσωπικά, είμαι υπερήφανος και για το ΤΕΕ και για τους τοπικούς παράγοντες και τις υπηρεσίες που φτάσαμε στο σημερινό σημείο», σημείωσε ο κ. Καχριμάνης.

 

papastratos300x250