Τετάρτη, 21/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Το σχέδιο για τη «μετάλλαξη» του Επιμελητηρίου
Το σχέδιο για τη «μετάλλαξη» του Επιμελητηρίου Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 18:02

metalaksi epimel10 11 17

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής τον Δ. Δημητρίου

Σε τροχιά εκλογών, βαδίζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων. Το βράδυ της Τετάρτης, έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Κίνηση Επιχειρηματιών για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου στην ομιλία του, παρουσίασε το σχέδιό του για τη «μετάλλαξη» του Επιμελητηρίου, «ώστε να καταστεί ένα αποτελεσματικό και ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας…», όπως είπε.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος της παράταξης, έχουν ως εξής:

«Για τους εμπόρους: Στηρίζουμε κάθε δράση που θα τονώνει το τζίρο τους.

Για τις υπηρεσίες: Υποστήριξη και πληροφόρηση για την ορθή λειτουργία και χωρίς προβλήματα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για τη μεταποίηση: Προσαρμογή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ στις ανάγκες των μεταποιητικών επιχειρήσεων του Νομού μας.

Για τις μεταφορές και τον τουρισμό: Ειδικό πρόγραμμα συνεχούς ενδυνάμωσης των προσπαθειών της προσέλκυσης επισκεπτών.

Για τις εξαγωγές: Επανίδρυση του Γραφείου Εξαγωγών με όλα τα ευεργετικά του αποτελέσματα».

«1. Θέλουμε το Επιμελητήριο να γίνει η ανοικτή πόρτα για την Επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας, με νέα Ευρωπαϊκή μορφή και με ισχυρή παρεμβατικότητα ώστε να φτιάξουμε το ισχυρό εργαλείο ανάπτυξης για τα μέλη του.

2. Είμαστε μακριά από κομματικές αγκυλώσεις και εξυπηρετήσεις.

3. Θα είμαστε απέναντι σε κάθε γραφειοκρατία ή νομοθέτημα που εμποδίζει την υγιή Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη.

4. Απαιτούμε από την Πολιτεία να βλέπει τα προβλήματα και να παρεμβαίνει.

5. Θα ανταποκριθούμε στο σημαντικό ρόλο και με κύρος συνομιλητή και με τον θεσμικό μας ρόλο ως σοβαρό συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας», πρόσθεσε.

Για να στηρίξει την άποψή του αυτή, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελέστηκε κατά την θητεία της παράταξης και του ιδίου στην προεδρία του Επιμελητηρίου.

«…Εχέγγυο για όσα θα κάνουμε είναι αυτά που με υπερηφάνεια, τα δυόμιση χρόνια της διοίκησής μας, έχουμε πετύχει…», τόνισε

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Δημήτριου, υπογράμμισε «… Αγαπητοί συνάδελφοι. Σας ζητάμε να μας ψηφίσετε αλλά σας θέλουμε μαζί μας όχι μόνο την ώρα της ψήφου αλλά και για όσα κοινά ζητήματα μας προβληματίζουν και μας απασχολούν.

Πιστεύουμε στη δυναμική της επιχειρηματικότητας και θα την υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αξιοποιούμε το Επιμελητήριο.

Ενισχύουμε τις επιχειρήσεις.

Οργανώνουμε το μέλλον και την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Το ψηφοδέλτιο

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης, έχει ως εξής:

ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΚΑ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΓΟΡΓΟΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΕΒΕΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΚΗΣ), ΜΑΝΘΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΜΑΡΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΤΣΙΓΓΡΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΦΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΓΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩ/ΝΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΓΚΟΓΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΓΚΟΥΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΓΚΡΕΜΟΤΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΔΟΒΑΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΘΑΝΑΣΙΑ ΑΣΗΜΟΥΛΑ (ΓΕΡΟΝΤΑ), ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΙΟΓΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΚΑΛΙΡΗ), ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΝΟΥΣΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΝΤΕΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ, ΝΤΟΥΣΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΥΝΤΩΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩ/ΝΟΣ, ΤΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ- ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΖΙΩΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ.

ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΡΛΕΤΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΪΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΨΑΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ- ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΝΑΤΣΙΚΑ ΑΝΝΟΥΛΑ, ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΣ, ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΤΕΦΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΑΛΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ. 

 

papastratos300x250