Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Την στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου, ζήτησε ο Γιάννης Μήτσης
Την στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου, ζήτησε ο Γιάννης Μήτσης Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 18:59

mitsis10 11 17

Χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιό του, ψηφοδέλτιο «Νίκης και Ελπίδας»

Την στήριξη των μελών του Επιμελητηρίου στις επερχόμενες εκλογές, ζήτησε ο νυν πρόεδρος και εν νέου υποψήφιος Γιάννης Μήτσης.

Την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Ανεξάρτητο Επιμελητήριο Γιάννης Μήτσης», το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον επικεφαλής ως ψηφοδέλτιο «Νίκης και Ελπίδας».

«Ο συνδυασμός μας περιλαμβάνει καταξιωμένους επιχειρηματίες του Ν. Ιωαννίνων, άτομα της αγοράς, γνώστες των προβλημάτων αυτής οι οποίοι και μπορούν και θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελείς σημαντικές υπηρεσίες για τη βελτίωση του επιχειρείν επάνω στα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την 8ετή κρίση.

Το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας αποτελεί το μοναδικό υπερκομματικό ψηφοδέλτιο που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους επιχειρηματίες του νομού μας, γιατί πιστεύουμε και το έχουμε αποδείξει κατά τη διάρκεια της διοίκησής μας ότι τα κόμματα δεν έχουν καμία θέση στο Επιμελητήριο και το μόνο που προσφέρουν είναι κακό αντί για καλό, διότι το επιχειρείν έχει ανάγκη όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να αναπτυχθεί.

Μακριά από μας οι κάθε είδους κομματικοί ή δημοτικοί εκβιασμοί από οποιονδήποτε και αν προέρχονται, γιατί πιστεύουμε στην ελεύθερη και ανεπηρέαστη βούληση μέσα στη δημοκρατία μας», σημείωσε στην ομιλία του, ο κ. Μήτσης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα, από τη εν λόγω παράταξη στο Επιμελητήριο.

«Ουσιαστικά το επιμελητήριο έγινε το σπίτι του επιχειρηματία. Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από ουραγός έγινε πρωτοστάτης, πρωτεργάτης, πρωτοπόρος στις εξελίξεις, στα θέματα του επιχειρείν και στα θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία όπως είναι το αεροδρόμιο, οι οδικοί άξονες, σιδηρόδρομος, ανεργία κλπ.», τόνισε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις άμεσες προτεραιότητες ως αυριανή διοίκηση:

«1. Άμεση αναβάθμιση των επιμελητηρίων ώστε να είναι σύμβουλοι του κράτους και του επιχειρείν και ισότιμοι συνομιλητές με την εκάστοτε κυβέρνηση για τα νομοθετήματα του επιχειρείν, να είναι αποκλειστικός πάροχος αδειοδοτήσεων και πιστοποιήσεων επαγγελμάτων με υποχρεωτικά σεμινάρια για κάθε μελλοντικό επιχειρηματία, και Δια Βίου εκπαίδευση για όλους τους Επιχειρηματίες.

2. Πλήρη αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών του επιμελητηρίου προς τα μέλη με ανακαίνιση του κτιρίου ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες δομές διοίκησης, εξυπηρέτησης των μελών και συνεδριακού κέντρου με ίδρυση γραφείου κόκκινων δανείων και εξωδικαστικού συμβιβασμού για την εξυπηρέτηση των μελών.

3. Την άμεση ίδρυση υποκαταστήματος Αναπτυξιακής Τράπεζας στα Ιωάννινα με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων της Ηπείρου.

4. Την ίδρυση γραφείου εξυπηρέτησης Νέων Επιχειρηματιών ώστε ο κάθε εν δυνάμει επιχειρηματίας να γνωρίζει πλήρη στατιστικά στοιχεία αριθμού ομοειδών επιχειρήσεων, τόπος κλπ. και φυσικά πάγια θέση μας και απαίτησή μας η άμεση μείωση των Φορολογικών και Ασφαλιστικών εισφορών με ρύθμιση ληξιπροθέσμων σε 120 δόσεις, πάγωμα των παλαιοτέρων οφειλών προς ΟΑΕΕ και καταπολέμηση του παρεμπορίου και της φοροδιαφυγής και άμεση καθιέρωση μπόνους των συνεπών φορολογουμένων και ίδρυση ταμείου επιχειρηματικότητας».

Το ψηφοδέλτιο

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης, έχει ως εξής:

Α. ΤΜΗΜΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΑΝΤΖΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΖΟΥΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΖΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΩΤΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΛΙΑΣΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΤΑΤΣΙΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΡΙΧΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ, ΤΣΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ.

Β. ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΡΜΗ ΟΛΓΑ, ΚΑΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΣΜΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΛΕΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΣΙΜΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΧΩΡΑΒΑΤΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ.

Γ. ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΣΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΕΠΟΝΗ ΒΑΪΑ, ΣΑΡΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΤΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΝΑΒΟΥ ΟΛΓΑ, ΧΡΙΣΤΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Δ. ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΩΝ: ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΡΛΕΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 

papastratos300x250