Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Ανατροπή οχήματος μετά από σύγκρουση, στη Βλαχόστρατα
Ανατροπή οχήματος μετά από σύγκρουση, στη Βλαχόστρατα Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 09:04

vlaxostrata anatropi3 11 17

Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε τον οδηγό και το μικρό παιδί

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων μετά την ειδοποίηση για ανατροπή ΙΧ αυτοκινήτου, το μεσημέρι, στην Βλαχόστρατα.

Ασθενοφόρα, οχήματα της Πυροσβεστικής αλλά και δυνάμεις της Τροχαίας, έφτασαν στο σημείο, και απεγκλώβισαν τον πατέρα και το παιδί που ήταν δεμένο, σύμφωνα με πληροφορίες στο κάθισμά του.

Τόσο ο οδηγός όσο και το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Ο οδηγός, πιθανά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε δέντρο και στην συνέχεια το όχημα ανετράπη.

Η αναστάτωση ήταν μεγάλη καθώς στο συγκεκριμένο σημείο εδρεύουν δυο σχολεία και την ώρα του ατυχήματος, ήταν και η ώρα που ξεκινούν τα σχολικά λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο Itv, είπε ότι άκουσε το θόρυβο από τη σφοδρή σύγκρουση και έτρεξε στο σημείο προκειμένου να δει τι έχει συμβεί και να βοηθήσει.

Ευτυχώς, η επέμβαση όλων των δυνάμεων ήταν άμεση και τόσο ο άντρας όσο και το παιδί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι από τους πιο επικίνδυνους εξαιτίας της έλλειψης σήμανσης αλλά και της κακής ποιότητας του οδοστρώματος. Καθημερινά, τον δρόμο αυτό διέρχονται εκατοντάδες αυτοκίνητα που κινούνται από και προς τα Γιάννενα.

 

papastratos300x250