Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Ευήκοον ους στα προβλήματα των αγροτών
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ - Ευήκοον ους στα προβλήματα των αγροτών Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 11:19

agrotes31 10 17

Με τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών», στο πλαίσιο διεξαγωγής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για την Ήπειρο και όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χριστόδουλος Μπαλτογιάννης, υπάρχει η θετική διάθεση, όπως και η δέσμευση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

«Προφανώς συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής στο Συνέδριο και τα προβλήματα που «φόρτωσαν» στον χώρο τα τελευταία χρόνια όπως η υπέρμετρη φορολόγηση, η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και του ΕΝΦΙΑ και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων», σημείωσε ο κ. Μπαλτογιάννης.

Νέο Δ.Σ.

Στο μεταξύ, με αυξημένη συμμετοχή των μελών του, έναντι της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης, διεξήχθησαν στις 26 Οκτωβρίου οι εκλογές του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών», για την ανάδειξη νέου επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τριμελούς Εποπτικού Συμβουλίου με τετραετή θητεία.

Με την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου προέκυψε ανανέωση μεταξύ των μελών του Δ.Σ, η οποία πλησιάζει το 80% περίπου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν κατά σειρά οι: 1. Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος, 2. Καραμπίνας Νικόλαος, 3. Περιστέρης Αναστάσιος, 4. Κατσανάκης Αθανάσιος, 5. Τζιάλλας Γεώργιος, 6 Λιούρης Θεοχάρης και 7. Νούσιας Ιωάννης.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν κατά σειρά οι: 1. Χήτας Στέφανος, 2. Ματσάγκας Θεοχάρης και 3. Γκέγκας Βασίλειος.

Την επόμενη των εκλογών, ακολούθησε η κατανομή αξιωμάτων, μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου όπου επανεξελέγη για Πρόεδρος του Δ.Σ ο Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος, Αντιπρόεδρος ο Κατσανάκης Αθανάσιος, Γραμματέας ο Νούσιας Ιωάννης, Ταμίας ο Περιστέρης Αναστάσιος και μέλη οι Καραμπίνας Νικόλαος, Τζιάλλας Γεώργιος και Λιούρης Θεοχάρης.

Σε δηλώσεις του, ο  επανεκλεγείς Πρόεδρος κ. Μπαλτογιάννης ευχαρίστησε τόσο όλους τους υποψήφιους, όσο και όλα τα μέλη του Συν/σμού τα οποία συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συν/σμού.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η νέα Διοίκηση θα συνεχίσει την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη, προκειμένου η οργάνωση να φτάσει εκεί που της αρμόζει πάντα με γνώμονα τη εξυπηρέτηση των παραγωγών ολόκληρου του Νομού.

 

papastratos300x250