Τρίτη, 20/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ - Προς ολοκλήρωση η διαδικασία εκκαθάρισης
ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ - Προς ολοκλήρωση η διαδικασία εκκαθάρισης Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 09:03

metal xrim31 10 17

Προς ολοκλήρωση φαίνεται προς βαίνει η διαδικασία εκκαθάρισης της Μεταλλουργικής, με το τίμημα να είναι μικρότερο των 2,5 εκ. ευρώ.

Το αρμόδιο υπουργείο Άμυνας δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και της εν λειτουργίας εκκαθάρισης της εταιρείας.

Παρόλα αυτά, εξελίσσεται η διαδικασία μετάταξης των δεκάδων εργαζομένων της επιχείρησης σε φορείς και νομικά πρόσωπα του δημοσίου.

Ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Κ. Τασούλας επισήμανε ότι δεν έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ωστόσο ο ίδιος εκφράζει την ευχή η εταιρεία που θα αναλάβει να «τρέξει» το εργοστάσιο, να προσφέρει νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να στηλιτεύσει τη στάση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και των στελεχών τους το διάστημα που βρισκόταν στην αντιπολίτευση όταν ήγειραν έντονες αντιδράσεις στην προοπτική εκκαθάρισης της Μεταλλουργικής.

«Κάποιοι έκλαιγαν πριν μας δείρουν. Τώρα που μας έδειραν και δεν είναι δάρσιμο η ιδιωτικοποίηση, δεν ακούγεται το παραμικρό. Αυτή είναι η υποκρισία των επαγγελματιών συνδικαλιστών και της αριστεράς», κατέληξε ο κ. Τασούλας.

 

papastratos300x250