Τρίτη, 20/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος «Η νέα μεγάλη παράταξη θα ενωθεί ξανά»
«Η νέα μεγάλη παράταξη θα ενωθεί ξανά» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 13:07

nea parataksi13 10 17

Με ομιλία ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ήπειρο, ο Γιώργος Καμίνης

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά έχει αρχίσει και οι υποψήφιοι, συνεχίζουν τον αγώνα τους, από την πρωτεύουσα ή την Περιφέρεια.

Ένας από τους δεύτερους και ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα Γιώργος Καμίνης, ο οποίος ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ήπειρο το βράδυ της Τετάρτης, με την ομιλία του στο ξενοδοχείο «Du Lac». Ο κ. Καμίνης εξέφρασε την εκτίμηση, ότι όσο περνούν οι ημέρες, η προσπάθεια αυτή θα κερδίζει ολοένα και περισσότερους συμμάχους.

«Η νέα μεγάλη παράταξη θα ενωθεί ξανά και θα επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο, εμείς θα βάλουμε τους όρους στην πολιτική ζωή της χώρας», ανέφερε ο κ. Καμίνης στην ομιλία του για να προσθέσει πως: «Μέρα με τη μέρα δυναμώνουμε και για τον λόγο αυτό έχουμε ενοχλήσει πάρα πολύ. Πολλοί δεν λογάριαζαν, δεν υπολόγιζαν ότι η κεντροαριστερά θα μπει στην πολιτική ζωή. Πίστευαν ότι θα είναι διαιρεμένη, κατακερματισμένη, αδύναμη, ένα συμπλήρωμα στα δικά τους σχέδια. Ας το καταλάβουν. Εμείς πάμε δυνατά για έναν μεγάλο πολιτικό φορέα στον χώρο της κεντροαριστεράς».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος αισθάνεται και δηλώνει περισσότερο αισιόδοξος για την Κεντροαριστερά είναι όπως είπε και το ότι διακρίνει πολλά πρόσωπα που είχαν απομακρυνθεί από το χώρο, να επιστρέφουν, κάποιοι μάλιστα εξ αυτών, σε τοπικό επίπεδο, έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του στα Γιάννενα.

«Συναντώ ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια, είχαν απομακρυνθεί από την παράταξή μας. Τώρα τους βλέπω να επανακάμπτουν και να ενδιαφέρονται πολύ ζωηρά για όλη αυτή η προσπάθεια γιατί θεωρούν ότι υπάρχει και πάλι ελπίδα. Όλους αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους φέρουμε πάλι κοντά μας, να πιστέψουν ότι το εγχείρημα που κάνουμε έχει εθνική σημασία. Να αποτελέσουν τους συνιδρυτές της νέας μας παράταξης, να τους εντάξουμε ξανά στις διαδικασίες μας και να προχωρήσουμε στη μεγάλη σύνθεση ώστε να αποκτήσει η δημοκρατική παράταξη ξανά πλειοψηφικά χαρακτηριστικά στην ελληνική κοινωνία», ανέφερε ακόμη.

Τον κ. Καμίνη προλόγισε στην εκδήλωση, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής Ντίνος Σιάκαρης.

 

papastratos300x250