Παρασκευή, 23/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΔΡΑΣΥ - Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, η χρήση του νερού
ΔΡΑΣΥ - Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης, η χρήση του νερού Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 10:15

drasi12 10 17

Στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης θέτει την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΙ και γενικότερα τη χρήση του νερού ως δημόσιο αγαθό, η Δημοτική Ριζοσπαστική Αριστερή Συσπείρωση.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Σωτήρης Μαλάμος άσκησε σφοδρή κριτική και στην εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική και τις πολιτικές επιλογές παραχώρησης όπως είπε και του νερού αλλά και του ρεύματος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Παράλληλα όμως από το πεδίο της κριτικής της ΔΡΑΣΥ δεν ξέφυγε ο Δήμος Ιωαννιτών και η ΔΕΥΑΙ, για την τιμολογιακή της πολιτική που επιβαρύνει κάθε εργατικό λαϊκό νοικοκυριό με τα λαϊκά νοικοκυριά να αδυνατούν να αποπληρώσουν τους λογαριασμούς.

«Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παραδώσουν τα υδάτινα αποθέματα στους επιχειρηματίες της περιοχής, όπως είδαμε και με την πρόσφατη υπόθεση με τις εταιρείες εμφιάλωσης στο δημοτικό συμβούλιο. Ο Δήμος Ιωαννιτών από τη μία κλείνει το μάτι στις επιχειρήσεις και από την άλλη έχει μετατραπεί σε ένα μηχανισμό επιβολής χαρατσιών στους εργαζόμενους και τους ανέργους της πόλης», σημείωσε ο κ. Μαλάμος.

 

papastratos300x250