Τρίτη, 20/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Αυτοψία κλιμακίου για τα προβλήματα από την Ιόνια
Αυτοψία κλιμακίου για τα προβλήματα από την Ιόνια Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 09:31

aftopsia ionia12 10 17

Εν αναμονή μελέτης, για αντιπλημμυρικά έργα

Αυτοψία σε κομβικά σημεία του λεκανοπεδίου προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την διέλευση της Ιόνιας Οδού, πραγματοποίησε την Τετάρτη, κλιμάκιο μελετητών συνοδευόμενο από τον Δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση

Η αυτοψία επικεντρώθηκε στο τμήμα από Κρυφοβό μέχρι Επισκοπικό και στην περιοχή του Τερόβου.

Η επίσκεψη του κλιμακίου έγινε σε συνέχεια της συνάντησης που είχε προ ημερών ο Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών Γιώργο Δέδε.

Στη συνάντηση είχαν συζητηθεί εκτενώς τα προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία επιτείνονται από την διέλευση της Ιόνιας Οδού.

Η ανταπόκριση του Υπουργείου ήταν άμεση και χθες το κλιμάκιο κατέγραψε επί τόπου την κατάσταση, με απώτερο στόχο την εκπόνηση ολοκληρωμένης μελέτης ώστε να δρομολογηθούν τα απαραίτητα έργα.

Ο Δήμαρχος Δωδώνης με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι σημαντικό το γεγονός της άμεσης και θετικής αντίδρασης του Υπουργείου στο αίτημα που είχε υποβληθεί από το Δήμο καθώς τα προβλήματα, σε ορισμένα σημεία κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρά με κίνδυνο έντονων πλημμυρικών φαινομένων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Τόνισε δε, την ανάγκη για γρήγορη δρομολόγηση των απαραίτητων έργων από το Υπουργείο προκειμένου να δοθούν οριστικές λύσεις.

 

papastratos300x250