Κυριακή, 25/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Στα Γιάννενα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Στα Γιάννενα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 11:02

mitsotakis kyr7 10 17

14-15 Οκτωβρίου, η συνδιάσκεψη στελεχών ΕΚΟ και Νοέμβριο το προσυνέδριο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Στο Μέτσοβο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου η 3η Συνδιάσκεψη Στελεχών των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (ΕΚΟ)  της Νέας Δημοκρατίας.  Θέμα της συνδιάσκεψης: «Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων».

Την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσουν μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την πρόσκληση, οι βουλευτές Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, Άρτας Γιώργος Στύλιος και Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας καθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο γραμματέας ΕΚΟ.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Σπύρος Βασιλείου αναφέρθηκε στην συνδιάσκεψη στελεχών ενώ προανήγγειλε και την έλευση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη το Νοέμβριο.  «Ένα από τα επτά προσυνέδρια θα γίνει και στα Γιάννενα, τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα θα γίνει το 3ο προσυνέδριο και θα έχει τίτλο: «Για εκείνους που χρειάζονται στήριξη και αλληλεγγύη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλείου λέγοντας ότι είναι ένα ακόμη άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία.

Η διεξαγωγή των προσυνεδρίων θα γίνει σε μορφή ημερίδων με την πραγματοποίηση διαδοχικών ή και παράλληλων συνεδριάσεων, που θα καλύπτουν  επιμέρους θεματικές ενότητες.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι όπως έχει ανακοινωθεί προ ημερών, τα θεματικά προσυνέδρια, θα είναι διαφοροποιημένα και θα είναι ανοιχτά, όχι μόνο στα κομματικά στελέχη κάθε περιοχής, αλλά και σε πολίτες που δεν ανήκουν σε κόμματα, αλλά μπορούν να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση των προγραμματικών μας θέσεων με την επιστημονική τους κατάρτιση και την επαγγελματική τους εμπειρία. Στα Προσυνέδρια θα δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν και διακεκριμένοι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό μέσω skype.

 

papastratos300x250