Τετάρτη, 21/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» - Πυρά κατά του Δήμου, για τα έργα
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» - Πυρά κατά του Δήμου, για τα έργα Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 09:48

dimarxeio4 10 17

Σκληρή κριτική, κατά της Δημοτικής Αρχής και κυρίως, κατά του «διδύμου», όπως το χαρακτηρίζει Μπέγκα – Μανταλόβα, ασκεί η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία», με αφορμή την ανακοίνωση του Δημάρχου, περί ικανοποίησης, για την αύξηση του προϋπολογισμού στον άξονα ενίσχυσης υποδομών- μεταφορών του ΠΕΠ Ηπείρου

Όπως τονίζει, μεταξύ άλλων, η παράταξη του Ν. Γκόντα «Το ‘κατόπιν ενεργειών μου’ και ‘ο Μαυρογιαλουρισμός’ περισσεύουν στο Δήμο Ιωαννιτών, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δημάρχου περί εξασφάλισης πακτωλού χρημάτων για έργα στην πόλη, λόγω της διαπροσωπικής σχέσης του με τον αρμόδιο υπουργό κ. Χαρίτση.

Πέρασαν επτά χρόνια για να ακουστεί κάτι θετικό για την πόλη μας, η οποία μέχρι τώρα έργα και παρεμβάσεις ακούει και έργα δεν βλέπει.

Οι κομπασμοί και οι δήθεν επιτυχίες του διδύμου Μπέγκα - Μανταλόβα, μέχρι τώρα έχουν αποδειχθεί πομφόλυγες.

Δυστυχώς για αυτούς, τα επτά τελευταία χρόνια ζουν το δικό τους όνειρο στο δικός τους μικρόκοσμο και προσπαθούν να καρπωθούν αγώνες και έργα άλλων, πατώντας στις περιστασιακές γνωριμίες και φιλίες, χωρίς αυτές να μετουσιώνονται σε πράξη. Αυτή συνεχής τακτική της διαφήμισης των φιλικών σχέσεων, γυρίζουν τον τόπο πίσω και καθιστούν τον διαφημίζοντα ‘εφαψία’ της εξουσίας!

Η πόλη μας έχει ανάγκη από έργα που να στηρίζονται σε σχεδιασμούς και μελέτες και όχι λόγια αέρος που να στηρίζονται σε γνωριμίες και προσωπικές φιλίες, ικανοποιώντας μόνο προσωπικές τους φιλοδοξίες. Την χρηματοδότηση έργων η πολιτεία την οφείλει στους πολίτες και όχι στους πολιτικάντηδες και ανάλογα με τον βαθμό της φιλίας τους με το κάθε κέντρο εξουσίας.

Ακόμη ηχεί στα αυτιά των συμπολιτών μας ο χαρακτηρισμός της Λ. Νιάρχου ως έργο ‘Φαραωνικό’, από το στόμα του ίδιου του Δημάρχου.

Αυτό το έργο από χθες και ως δια μαγείας, έπαψε να είναι Φαραωνικό ‘κατόπιν ενεργειών’ του δημάρχου».

 

papastratos300x250