Κυριακή, 25/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ήπειρος Στα Γιάννενα η Φώφη Γεννηματά, τον Οκτώβριο
Στα Γιάννενα η Φώφη Γεννηματά, τον Οκτώβριο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:29

genimata28 9 17

Στεφ. Ζούμπας: «Η κεντροαριστερά είναι εδώ!»

Στα Γιάννενα αναμένεται να βρεθεί το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά προκειμένου να έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Ζούμπα η κα. Γεννηματά αναμένεται να έρθει στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα στις 7 Οκτωβρίου.

Τρέχουν για τις διαδικασίες

Στο μεταξύ, τα επιτελεία των υποψηφίων έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις αλλά όλοι επιθυμούν να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της  εκλογής του νέου αρχηγού του ενιαίου κεντροαριστερού φορέα.

Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενώ η on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, τίθεται ως βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των υποψηφίων αρχηγών.

Ζητούμενο είναι και η πραγματοποίηση της εκλογής σε χρόνο κοντά στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί (5 και 12 Νοεμβρίου) ενώ το πιο σημαντικό θέμα είναι αυτό του οικονομικού κόστους. Η διαδικασία οφείλει να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και δεδομένου ότι χρήματα δεν υπάρχουν, θα πρέπει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το κόστος είναι μαζεμένο. 

Ωστόσο, ο κ. Ζούμπας, φεύγει… από τις τεχνικές λεπτομέρειες και επιμένει ότι το βασικό είναι ότι οι αρχηγοί προσέρχονται στην διαδικασία δηλώνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «η Κεντροαριστερά είναι εδώ».

ΕΛ. ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250