Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Αναγκαία η ενίσχυση και στελέχωση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
Αναγκαία η ενίσχυση και στελέχωση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 09:39

mixelakis dim30 8 17

Συνάντηση του Β. Μιχελάκη, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο συναντήθηκε στις 23 Αυγούστου ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βασίλειος Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης και οι έξι Συντονιστές των υπόλοιπων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, είχαν την πρώτη τους συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα αναφορικά με το νέο δυναμικό ρόλο των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του Κράτους.

Στη συνάντηση που διήρκησε μια ώρα περίπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την υποστήριξή του στο συνταγματικών καταβολών θεσμό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναγνώρισε την αναγκαιότητα ενίσχυσης της στελέχωσής του και διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια διασύνδεσης και συνεργασίας των επτά Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους.

Οριοθετήθηκαν περιοχές, από τις πλημμύρες του περσινού Οκτωβρίου

Στο μεταξύ με καθυστέρηση, σχεδόν ενός χρόνου, οριοθετήθηκαν περιοχές που έχουν πληγεί εξαιτίας των πλημμυρών του Οκτωβρίου 2016 στις Π.Ε. Θεσπρωτίας & Πρέβεζας, οι οποίες έχουν ως εξής: Θεσπρωτία Δ.Κ. Ηγουμενίτσης, Τ.Κ. Νέας Σελευκείας και Πρέβεζα: Τ.Κ. Καναλίου, Τ.Κ. Μυρσίνης, Τ.Κ. Νέας Σαμψούντος,  Τ.Κ. Νέας Σινώπης, Τ.Κ. Χειμαδιού,  Δ.Κ. Λούρου και Τ.Κ. Ωρωπού.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες που έχουν πληγεί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διενέργεια αυτοψίας  μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εντός τριών (3)μηνών από τη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. (έως τις 04-11-2017), ή αίτηση για έκδοση Άδειας επισκευής  και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής  εντός δώδεκα  (12) μηνών από τη  δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. (έως τις 04-08-2018)  στον Τ.Α.Σ. Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ στη Κοζάνη και στη διεύθυνση Ζ.Ε.Π. Τ.Κ.50100 λόγω αρμοδιότητας του, αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς ή  στους κατά τόπους Δήμους με την υποχρέωση της διαβίβασης των αιτήσεων από τους Δήμους  στον Τ.Α.Σ. Ν. Κοζάνης.

Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον  Γκιάτα Αθανάσιο στο τηλέφωνο 2461350152, fax 2461350142 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή στον Χαστά Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 2461350229, fax 2461350142 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

papastratos300x250