Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μια συναυλία αγάπης, για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μια συναυλία αγάπης, για αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 10:43

ifadis26 8 17

Κάλεσμα στην 1η Συναυλία Αλληλεγγύης Αστυνομικών, «Μοιράζουμε αγάπη», απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Πρόκειται, για μια βραδιά με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια με τον Δημήτρη Υφαντή στο τραγούδι την κιθάρα και τα πνευστά. Τον συνοδεύουν οι μουσικοί, Αλέξανδρος Λιοκάτης στο κλαρίνο, Πάνος Βούλγαρης στα πλήκτρα, Γεωργία Βακάλη στα κρουστά και στο τραγούδι και Στέφανος Μπόγδος στο μπουζούκι και το λαούτο.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.30μμ στο θέατρο της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών.
Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την έμπρακτη βοήθεια Αστυνομικών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η είσοδος για τα παιδιά είναι ελεύθερη και εισιτήρια για την εκδήλωση προπωλούνται στην κεντρική πλατεία στο κιόσκι Tickets Ioannina, στο Κουζινάκι της στοάς (στοά Ορφέα), και στα καφέ Street coffee, café Antico, Spirto, cafe Caldo , Baroque, The Cups πέριξ του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων.

 

 

papastratos300x250