Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - Παράταση αιτήσεων, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος
ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ - Παράταση αιτήσεων, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 10:22

tomy25 8 17

Έως και την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 2.868 ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Η προκήρυξη αφορά πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής έληγε στις 25 Αυγούστου, αλλά με απόφαση του υπουργού Υγείας, δίνεται παράταση έως την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59, λόγω μικρής συμμετοχής.

Μπορεί η ανεργία να σαρώνει και τον κλάδο των γιατρών, οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για τις ΤΟΜΥ, δε μοιάζουν να είναι τόσο ελκυστικές για τον ιατρικό κόσμο.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από γιατρούς σε όλη την Ελλάδα.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της οριστικής ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης στον προκαθορισμένο διαδικτυακό τόπο tomy.moh.gov.gr.

Στο μεταξύ, παρατείνεται επίσης, έως και την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η προθεσμία αποστολής-προσκόμισης της τελικής εξατομικευμένης φόρμας υποβολής αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά.

Επισημαίνεται ότι το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης. Αποστολές με σήμανση πέραν της 15ης Σεπτεμβρίου 2017 δεν γίνονται αποδεκτές και οι αιτήσεις θεωρούνται μη υποβληθείσες.

 

papastratos300x250