Κυριακή, 27/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Στις 26-27 Αυγούστου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι προπονητικό Camp στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων
Στις 26-27 Αυγούστου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι προπονητικό Camp στον Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 09:08

bala golf25 8 17

Τένις και μάλιστα υψηλού επιπέδου αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.

Η Δ΄ Ένωση διοργανώνει για τους επίλεκτους αθλητές της Προπονητικό Camp στις 26 και 27 Αυγούστου  στα Ιωάννινα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων στο Πάρκο Πυρσινελλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι ).

Δικαίωμα συμμετοχής: έχουν οι τρεις πρώτοι αθλητές της Δ΄ Ένωσης των κατηγοριών Αγόρια /Κορίτσια 12-14-16 ετών σύμφωνα με την Εθνική Βαθμολογία της 28ης Εβδομάδας (20/7/2017). Επίσης κάθε σωματείο μέλος της Δ΄ Ένωσης έχει το δικαίωμα να δηλώσει και έναν αθλητή που δεν βρίσκεται στη λίστα (επιλογή σωματείου) για να συμμετάσχει στο Camp. Υπεύθυνος Προπονητής Camp: Νίκος Αλεξίου (Ομοσπονδιακός Τεχνικός).

Ο πρόεδρος του Ο.Α.Ι. κ. Κώστας Ευθυμίου, αναφέρθηκε στη διοργάνωση των αγώνων που για ακόμη μια φορά θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους βρεθούν εκεί να τους παρακολουθήσουν.

Παράλληλα, κάλεσε το γιαννιώτικο κοινό και ειδικά τους γονείς και τους κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για το τένις να ζητήσουν πληροφορίες από τον Όμιλο για την έναρξη των μαθημάτων- τμημάτων.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250