Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος;
Και ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος; Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 12:21

dimokr simpar24 8 17

Ο Γραμματέας της ΔΗΣΥ Στέφανος Ζούμπας, για τις διαδικασίες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

Θερμός από κάθε άποψη ήταν και συνεχίζει να είναι ο Αύγουστος για την Δημοκρατική Συμπαράταξη. Οι διαδικασίες ….τρέχουν και η ονοματολογία καλά κρατεί!

Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Καμίνης, αλλά και άλλα ονόματα εξίσου ηχηρά, όλα στη εκλογική σκακιέρα. Τα δεδομένα πολλά και η κούρσα για την αρχηγία της νέας Κεντροαριστερής παράταξης έχει ακόμη πολλά χιλιόμετρα μέχρι την λήξη και την ανάδειξη του νέου αρχηγού

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΔΥΣΥ Στέφανος Ζούμπας κληθείς να σχολιάσει όλα όσα γίνονται στο προσκήνιο αλλά και το παρασκήνιο, υποστήριξε ότι οι διαδικασίες θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα ενώ αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.

Στην ουσία του ζητήματος, ο κ. Ζούμπας, υποστήριξε ότι όλα τα ονόματα που ακούγονται συσπειρώνουν και έχουν αναφορά σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες.

«Θέλουμε ένα πρόεδρο που να συνενώνει τις ευρύτερες δυνάμεις. Τα πρόσωπα που ακούγονται συνενώνουν πολλές φωνές και κινήσει. Στόχος είναι να γίνει μια δυνατή παράταξη με γνώμονα το καλό της χώρας» ανέφερε, καταλήγοντας ο κ. Ζούμπας.

 

papastratos300x250