Τρίτη, 20/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός ITS KALE FESTIVAL - Κερδήθηκε το στοίχημα της διοργάνωσης
ITS KALE FESTIVAL - Κερδήθηκε το στοίχημα της διοργάνωσης Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 09:39

its kale festival28 7 17

Επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος, κρίνεται το πρώτο Its Kale Festival, το οποίο φιλοξένησε σπουδαία μουσικά ονόματα κι εκδηλώσεις, με στόχος να καταστεί θεσμός.

Το φεστιβάλ οδεύει προς το τέλος του με μία τελευταία εκδήλωση να απομένει, κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο στις 7 Αυγούστου, με την μεσόφωνο Αλεξάνδρα Γκράβας.

Όπως σημείωσε ο Κ. Γκόγκος, «Ο στόχος που είχαμε, να δημιουργήσουμε ένα κεντρικό πολιτιστικό θεσμό για την Ήπειρο με επίκεντρο τα Ιωάννινα, νομίζουμε ότι επιτεύχθηκε με το παραπάνω. Γι’ αυτό άλλωστε και το υπουργείο Πολιτισμού έθεσε υπό την αιγίδα του το φεστιβάλ και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο κ. Γκόγκος.

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων περνά από τον Αύγουστο σε ένα νέο επίκεντρο, που είναι οι τοπικές κοινότητες και οι συνοικίες της πόλης.

Ο στόχος των αποκεντρωμένων εκδηλώσεων σύμφωνα με τον κ. Γκόγκο υπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το Πνευματικό Κέντρο απευθύνει μία ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό της πόλης και του λεκανοπεδίου να παρακολουθήσει τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.

 

papastratos300x250