Τετάρτη, 21/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα «Κληρώνει» την ερχόμενη εβδομάδα, για τον ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο
«Κληρώνει» την ερχόμενη εβδομάδα, για τον ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 11:24

klironei27 7 17

Γ. Δέδες: «Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει και να αναβαθμιστεί»

Πλησιάζει η ώρα της κρίσης για την επανάκτησης της δυνατότητας του αεροδρομίου Ιωαννίνων να τροφοδοτεί με καύσιμα τα αεροσκάφη που προσγειώνονται και απογειώνονται από αυτό.

Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Γ. Δέδε, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ο γενικός γραμματέας μεταφορών του υπουργείου Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων κ. Βούρδας, θα λάβει τις επίσημες απαντήσεις από το σύνολο των εταιρειών πώλησης καυσίμων και στη συνέχεια θα συγκαλέσει σύσκεψη στο υπουργείο με το σύνολο των τοπικών φορέων και των βουλευτών.

«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια. Η πολιτική βούληση της κυβέρνησης είναι το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και να λειτουργήσει και να αναβαθμιστεί και θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να το κάνουμε. Περιμένουμε τις απαντήσεις τη Δευτέρα, έχουμε εναλλακτικές επιλογές και αναλόγως θα κινηθούμε», σημείωσε ο κ. Δέδες, που είχε ολιγόλεπτη συνομιλία στην τελετή παράδοσης του τμήματος της Ιόνιας Οδού για το θέμα του αεροδρομίου και για άλλα θέματα τόσο με τον Περιφερειάρχη Αλ. Καχριμάνη όσο και με τον Δήμαρχο Θ. Μπέγκα.

 

papastratos300x250