Παρασκευή, 20/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Νέο «μπλόκο» στους πλειστηριασμούς
Νέο «μπλόκο» στους πλειστηριασμούς Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 10:06

pleistiria27 7 17

«Μπροστάρης» ο Εμπορικός Σύλλογος, καλεί σε εγρήγορση

Νέο «μπλόκο» στους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη το μεσημέρι. Για ακόμη μια φορά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του ΕΠΑΜ αλλά και άλλων συλλόγων, βρέθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για να σταματήσουν την διαδικασία του πλειστηριασμού για πέντε υποθέσεις.

Παρούσα η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Σπύρου που ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσουν για όσο μπορούν και με όποιο τρόπο μπορούν να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς ενώ δοθείσης της ευκαιρίας αναφέρθηκε και στις πάγιες επιδιώξεις του Εμπορικού κόσμου που ζητούν απαγόρευση κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας, αναστολή των κατασχέσεων, μακρόχρονη διευθέτηση των χρεών χωρίς προσαυξήσεις και τόκους καθώς και απαλλαγή των αυτοαπασχολούμενων από μέρος ή από το σύνολο των χρεών.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΕΒΕ που δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πλευρό των ανθρώπων που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ή την δουλειά τους εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει από την οικονομική κρίση.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250