Δευτέρα, 19/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΔΕΥΑΙ - Έρχεται μείωση στο νερό, έως και 45%
ΔΕΥΑΙ - Έρχεται μείωση στο νερό, έως και 45% Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 09:30

nero6 7 17

Στο 45% προτίθεται να φθάσει τη μείωση στην τιμή του νερού έως το 2019 (οπότε τελειώνει η θητεία της) η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων.

Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Μάκης Χρυσοστόμου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ITV ανακοίνωσε την απόφαση της διοίκησης της επιχείρησης κατ’ αρχάς να προχωρήσει σε μείωση 15% τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε όλους τους καταναλωτές που πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και συμπλήρωσε:

«Αργότερα, το Πάσχα του ’18, πρόθεσή μας είναι να μειώσουμε ακόμη 15% την τιμή του νερού, ενώ στόχος μας είναι οι τιμές, έως το τέλος αυτής της δημοτικής περιόδου να έχουν μειωθεί κατά 45% σε σχέση με τις σημερινές».

Οι μειώσεις θα προκύψουν ως αποτέλεσμα του νοικοκυρέματος της ΔΕΥΑΙ αλλά και της ψηφιοποίησης υπηρεσιών και λειτουργιών τόνισε ο κ. Χρυσοστόμου υπογραμμίζοντας όμως ότι πέρα από την πρώτη μείωση του Σεπτεμβρίου που είναι σίγουρη, οι άλλες δύο μειώσεις θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις εκσυγχρονισμού της ΔΕΥΑΙ.

«Είναι στις προθέσεις μας, ελπίζω να το καταφέρουμε», υπογράμμισε ο κ. Χρυσοστόμου ο οποίος παράλληλα είπε ότι αναζητείται φόρμουλα και η συναίνεση των άλλων παρατάξεων ούτως ώστε να μπορεί η ΔΕΥΑΙ να παρέχει νερό σε νοικοκυριά συμπολιτών που ζουν στην ακραία φτώχεια δωρεάν.

Στη συνέντευξη ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ μίλησε εκτενώς για τον σχεδιασμό έργων της επιχείρησης, τις δυνατότητές της, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στις σημερινές συνθήκες.

ΒΛΑΣΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

 

papastratos300x250