Παρασκευή, 20/04/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Προβλήματα με την τροπολογία για τους συμβασιούχους
Προβλήματα με την τροπολογία για τους συμβασιούχους Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 09:32

kede simv5 7 17

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη η ΚΕΔΕ

Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη η ΚΕΔΕ, με μοναδικό θέμα συζήτησης, το περιεχόμενο της εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών για το ζήτημα των συμβασιούχων

Συγκεκριμένα το θέμα της Έκτακτης Συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ είναι: «Συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στο περιεχόμενο της Εγκυκλίου του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Π. Σκουρλέτη, για το ζήτημα των συμβασιούχων, καθώς και για το μοντέλο προσλήψεων προσωπικού στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων».

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΕΔΕ.

Πριν ακόμη περισυλλεγούν όλα τα σκουπίδια που είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους κατά τις 11 ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα, άρχισαν τα προβλήματα εφαρμογής της επείγουσας τροπολογίας τους υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους. Μεγάλο ερώτημα για τους Δημάρχους αποτελεί το χρονικό διάστημα έως ότου πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ. Πολλοί Δήμοι, πάντως, προχωρούν σε απολύσεις των συμβασιούχων που απασχολούσαν αναμένοντας να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν νομικό πρόβλημα. Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι δεν θα προσληφθεί το σύνολο των συμβασιούχων.

 

papastratos300x250