Δευτέρα, 19/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα Επικύρωση της συνεργασίας, με υπογραφή μνημονίου
Επικύρωση της συνεργασίας, με υπογραφή μνημονίου Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 10:02

kapsalis kina22 6 17

Στα Γιάννενα, από χθες εννεαμελής Αντιπροσωπεία της Περιφέρεια Jilin της Κίνας – Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σήμερα, με Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους, Πρύτανη και Επιμελητήρια

Στα Γιάννενα, βρίσκεται από χθες το βράδυ, εννεαμελής Αντιπροσωπεία της Περιφέρεια Jilin της Κίνας, με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Κογκρέσου Chen Weigen, σε ανταπόδοση της επίσκεψης που είχαν πραγματοποιήσει πέρυσι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης.

Σήμερα, στις 9.30 το πρωί, η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί την Περιφέρεια, όπου θα υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας, ενώ θα ακολουθήσει στις 10.30, επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο και υποδοχή από τον Πρύτανη και μετάβαση σε Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Β.Ε.Τ..

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 12 μεσημέρι, οι κινέζοι θα βρεθούν στον Αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, όπου θα τους υποδεχθεί ο Δήμαρχος Χρήστο Ντακαλέτσης και θα γίνει ξενάγηση.

Θα ακολουθήσει στις 1.30 μ.μ., επίσημο γεύμα από την Περιφέρεια Ηπείρου στη Δωδώνη.

Στις 7.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Du Lac» με Αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους Hπείρου, Πρύτανη, Επιμελητήρια.

Τέλος, στις 9.00 μ.μ., θα δοθεί επίσημο δείπνο από το Δήμο Ιωαννιτών.

Τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν από τα Ιωάννινα την Παρασκευή. 

 

papastratos300x250