Δευτέρα, 19/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ιωάννινα ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ - Στο θέμα του αεροδρομίου «δεν χωρούν τα κόμματα», «δεν χωρούν οι πολιτικές»
ΑΛ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ - Στο θέμα του αεροδρομίου «δεν χωρούν τα κόμματα», «δεν χωρούν οι πολιτικές» Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 12:22

kaxrimanis21 6 17

Στις μεγάλες δυνατότητες που ανοίγονται για την Ήπειρο αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης στο περιθώριο της εκδήλωσης Success Stories. Ο κ. Καχριμάνης στάθηκε στους δυο μεγάλους άξονες της Εγνατίας αλλά και της Ιόνιας οδού και στις δυνατότητες που ανοίγονται καθώς οι δρόμοι είναι μοχλοί ανάπτυξης για όλες τις περιοχές που ενώνουν.

Η Ήπειρος βγήκε από την απομόνωση και τώρα μπορεί να κερδίσει το έδαφος που έχει χάσει.

Ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που μπορεί να συντελέσει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής. Όπως είπε, στο θέμα του αεροδρομίου «δεν χωρούν τα κόμματα», «δεν χωρούν οι πολιτικές» καλώντας όλους τους Ηπειρώτες να συσπειρωθούν προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο κ. Καχριμάνης επανέλαβε το ιστορικό των γεγονότων ενώ στάθηκε και στη συνεργασία που έχουν με το Δήμο και με τους Ξενοδόχους. Ο περιφερειάρχης υποστήριξε ότι «το μήνυμα έχει δοθεί από όλες τις πλευρές» και είπε ότι «εάν δεν το θέλει η Πολιτική Αεροπορία» είναι αποφασισμένοι για όλα και για τη συνέχιση της λειτουργίας του.

ΕΛ. ΣΤΑΜΟΥ

 

papastratos300x250