Δευτέρα, 19/02/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός 4η Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer, στα Ιωάννινα
4η Πολιτική Ακαδημία του Ιδρύματος Konrad Adenauer, στα Ιωάννινα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 09:04

politiki akadimia8 6 17

Από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, για νέους πολιτικούς και ενεργούς πολίτες

Το τέταρτο μέρος του κύκλου σεμιναρίων για νέους πολιτικούς και ενεργούς πολίτες από την Ήπειρο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου.

Μέσω της Πολιτικής Ακαδημίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πάνω στο πολύπλοκο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να εξοικειωθούν με τις αξίες της Ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν ή να ενισχύσουν την πολιτική τους επιχειρηματολογία.

Η πρόσκληση για αιτήσεις αφορά νέους και νέες έως 35 ετών από την Ήπειρο, με πολύ καλή γνώση της αγγλικής και της ελληνικής γλώσσας, με ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή ή την κοινωνία των πολιτών, καθώς και με ένα έντονο ενδιαφέρον για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επιβάλλουν αίτηση, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρουν στο site Ιδρύματος Κonrad Adenauer (http://www.kas.de/griechenland/el/events/73204/) και να τη στείλουν έως τις 11 Ιουνίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθύνονται στο ίδιο e-mail.

Το Ίδρυμα Konrad Adenauer (KAS) είναι ένα γερμανικό πολιτικό ίδρυμα και φέρει το όνομα του πρώτου Kαγκελάριου της Γερμανίας. Σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, μέσω του πολιτικού διαλόγου, προωθεί την εδραίωση της δημοκρατίας, την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, την σύσφιξη των διατλαντικών σχέσεων και την συνεργασία στην αναπτυξιακή πολιτική.

Το 2012 το Ίδρυμα Konrad Adenauer επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε εκ νέου τις δραστηριότητες του με τη σύσταση της αντιπροσωπείας στην Αθήνα. Στην Ελλάδα το Ίδρυμα Konrad Adenauer δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του πολιτικού διαλόγου, της μετανάστευσης και του προσφυγικού, της δημοσιογραφίας, καθώς και της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς και της επιχειρηματικότητας.

 

papastratos300x250