Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Ελλάδα Εν αναμονή της επίσημης απόφασης για το φόρο
Εν αναμονή της επίσημης απόφασης για το φόρο Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 12:21

foros glina30 5 17

Τι αναφέρει ο Θωμάς Γκλίναβος, για την δήλωση του Αποστόλου για το κρασί

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

 

Την κατάργηση εντός του έτους του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, σημειώνοντας ότι το κρασί είναι στην αιχμή του δόρατος των εξαγωγών μιλώντας στην Ημερίδα Ένωσης Οινοποιών Δράμας.

Ο κ. Αποστόλου υποστήριξε ότι ο φόρος επιβλήθηκε μέσα στις ασφυκτικές δημοσιονομικές συνθήκες και πιέσεις που περνάει η χώρα  και όπως είπε κ σύντομα, δηλαδή πριν το κλείσιμο της χρονιάς, θα καταργηθεί, μετά τη συνεννόηση και τη διαβεβαίωση που έχουμε από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Θωμάς Γλίναβος εκπρόσωπος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες της περιοχής, μιλώντας στο Itv σχολιάζει, την δήλωση του υπουργού ευχόμενος να μην μείνει δήλωση αλλά να πάρει και την μορφή επίσημης απόφασης.

Όπως, σημείωσε μεταξύ άλλων, η επιβολή του φόρου δημιούργησε πολλά προβλήματα και δυσχέραινε ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει σε όλους τους παραγωγούς. «Ευχόμαστε να μην μείνει δήλωση αλλά να πάρει την μορφή επίσημης απόφασης», είπε ο κ. Γκλίναβος.

Τουλάχιστον 1. 000 άτομα στο Οινοποιείο Γκλίναβου

Οι «Ανοιχτές Πόρτες», για ακόμη μια φορά κέρδισαν το ενδιαφέρον του κόσμου. Τουλάχιστον 1000 άτομα, επισκέφθηκαν το Οινοποιείο Γκλίναβου και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασί και να γευτούν εδέσματα που προσφέρονταν.  Το οινοποιείο συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στους Δρόμους του Κρασιού που διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία.

«Όλοι οι φίλοι του κρασιού επισκέφθηκαν το οινοποιείο και είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Κτήματος, στα μέρη όπου γίνεται η οινοποίηση, η παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών μας, να δοκιμάσουν μερικές από τις πολυβραβευμένες ετικέτες του Κτήματος, να ενημερωθούν για την παραγωγή κρασιών με την Παραδοσιακή Μέθοδο της Καμπανίας, όπως, η ετικέτα «Lefteris Glinavos». Κατά τη διάρκεια του διημέρου σε συνεργασία με την γκαλερί «Τεχνοχώρος» εκτέθηκαν στο χώρο του οινοποιείου έργα του εικαστικού Βασίλη Βαφειάδη, ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετάσχουν και σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα σχετικά με το κρασί» είπε ο Θωμάς Γκλίναβος αναφερόμενος στο επιτυχημένο διήμερο.

(σε ράστερ)

ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

Εγκαινίασε το νέο της Κέντρο Διανομής και εξυπηρέτησης πελατών

Το νέο της Κέντρο Διανομής και εξυπηρέτησης πελατών στο Σταυράκι, εγκαινίασε το Σάββατο, η ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της που έμειναν ανοιχτές το Σαββατοκύριακο, όπως και των άλλων οινοποιείων της περιοχής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες», βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου εκατοντάδες φίλοι του κρασιού πάνω απ’ όλα, που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το κτηριακό συγκρότημα, τη διαδικασία της συσκευασίας του ασκού και φυσικά να γευτούν την υπέροχη γεύση των εξαιρετικών κρασιών της ΖΟΙΝΟΣ.

Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στο εγχείρημα της Εταιρείας, που σχεδιάζει και την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού σχεδίου εξέφρασε ο Ευάγγελος Αργύρης, πρόεδρος της ΖΟΙΝΟΣ Α.Ε.

 

papastratos300x250