Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Στη γραμμή εκκίνησης, ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος
Στη γραμμή εκκίνησης, ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 12:04

nyxt marath11 5 17

Οι συμμετοχές, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000

Στη γραμμή εκκίνησης, βρίσκεται ο 2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας, το ερχόμενο Σάββατο.

Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση, είναι μεγάλο, γι’ αυτό και οι συμμετοχές δρομέων, αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000.

Στις 7 το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 21ος χλμ και στις 9.15 το βράδυ ο αγώνας των 5 χλμ, σε μαγευτικές διαδρομές, περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, που συμμετέχει και στηρίξει ενεργά τον αγώνα, Βαγγέλης Γραμμενιάτης αναφέρθηκε στη διοργάνωση και ευχαρίστησε το σύνολο των φορέων που ανταποκρίθηκαν και στηρίζουν τον αγώνα.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο Βασίλης Τζομάκας, υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης του ημιμαραθωνίου και του αγώνα των 5 χλμ., ενώ στάθηκε και στη συνεργασία των φορέων, για τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων.

«Η Ήπειρος μπορεί να γίνει αθλητικός προορισμός και αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Μέτσοβο, το Ζαγόρι και τον Όλυμπο που έχουν οριστικοποιημένες ημερομηνίες διεξαγωγής. Υπάρχουν επίσης και αγώνες πόλης που διεξάγονται στην περιοχή οι οποίοι μπορούν να οριστικοποιηθούν, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ποιοι αγώνες πρόκειται να γίνουν και πότε», τόνισε ο κ. Τζομάκας.

Από την πλευρά του, ο κ. Γραμμενιάτης σημείωσε «Όταν ολοκληρωθούν οι αγώνες του καλοκαιριού θα πρέπει να συναντηθούν όλοι όσοι διοργανώνουμε αγώνες πόλης και βουνού, με την Περιφέρεια και τους Δήμους, για να βγάλουμε ένα καλεντάρι για τις ημερομηνίες των αγώνων της επόμενης χρονιάς, χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις και αντιπαλότητες».

 

papastratos300x250