Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Τελευταία προπόνηση σήμερα
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Τελευταία προπόνηση σήμερα Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 12:39

pas proponisi13 4 17

Σήμερα Μ. Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το Πάσχα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι παίκτες θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας από την άδειά τους.

Απόντες από τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο πλαστικό της Ανατολής ήταν οι Σκόνδρας και Τζημόπουλος, ενώ τελείωσε η χρονιά και για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΣ.

Ο Πέδρο Κόντε υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία επιβεβαίωσε τους φόβους του ιατρικού επιτελείου, αφού υπέστη θλάση στη γάμπα, κάτι που σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει τα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

 

Απενεργοποίηση για τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ

Τέλος, με μία συμβολική καταστροφή των πανό που είχαν και τα οποία τα τελευταία χρόνια αναρτούνταν στους «Ζωσιμάδες» και στα άλλα γήπεδα της χώρας, ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ανακοίνωσε την απενεργοποίησή του.

 «Τον Αύγουστο του 2015, όταν σκοτώθηκε ο φίλος και αδερφός μας Μήτσος, δεχτήκαμε ένα ανεπανόρθωτο χτύπημα. Χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Εκ των πραγμάτων είχαμε ανάγκη να βάλουμε μια τελεία. Για κάποιους ήταν άνω τελεία, με την ελπίδα για εκ νέου ενεργοποίηση όταν η καρδιά και η ψυχή θα το επέτρεπαν. Για άλλους από εμάς η τελεία ήταν τελεσίδικη. Για λόγους που επιθυμούμε να κρατήσουμε μόνο για εμάς, αποφασίζουμε σήμερα –κάτι λιγότερο από 2 έτη μετά- να βάλουμε την οριστική παύλα, δίπλα στην τελεία.

Οι ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ και επισήμως δεν υπάρχουν. Αυτή θα είναι η τελευταία τους ανακοίνωση. Ουδείς θα έχει δικαίωμα να τους «αναβιώσει», να τους «αναστήσει», να τους «ξανα-ιδρύσει» στο μέλλον. Για το λόγο αυτό καταστρέφουμε μόνοι μας όλα μας τα πανιά, τα πλακάτ και τις σημαίες, επιτρέποντας στους εαυτούς μας να κρατήσουμε μερικά μόνο κομμάτια αυτών, αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Ίσως στο μέλλον, σε ένα οπαδικό μουσείο, που θα φτιάξουν οι οπαδοί για τους οπαδούς, να τους αξίζει μια ταπεινή γωνία», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

 

papastratos300x250