Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ - Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σταματία Τζίμα
ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ - Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Σταματία Τζίμα Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 09:08

taekwondo zikos8 4 17

Με τη συμμετοχή 550 αθλητών από όλη την χώρα, διεξήχθη την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Απριλίου, το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, στην Αθήνα.

Η αθλήτρια του Συλλόγου «ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ» και μαθήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων Σταματία Τζίμα, ύστερα από συναρπαστικούς αγώνες κατέκτησε την 2η θέση αργυρό μετάλλιο και εξασφάλισε και μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας μας!

Την 5η θέση κατέλαβε, μετά από 2 νίκες και η αθλήτρια Σοφία Γιακωβάκη, ενώ το Σαββατοκύριακο ο πρωταθλητής Κούσκος Σπυρίδων κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στην Πάτρα.

Επόμενος στόχος του συλλόγου, το 2ο Προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ στη Θεσσαλονίκη που θα συμμετέχει με 20 αθλητές.

«Και τέλος του μήνα θα συμμετέχουμε στο Μεγαλύτερο γεγονός του Taekwondo στο Διεθνές Πρωτάθλημα PRESIDENT CUP όπου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και όποιος αθλητής κατακτήσει μετάλλιο συμμετέχει απευθείας στο Πανευρωπαϊκό της χώρας μας, στο σύνολο θα συμμετέχουν 2500 αθλητές και συμμετοχή Ολυμπιονικών ενώ περίπου 1500 αθλητές θα είναι από εθνικές ομάδες» δήλωσε ο προπονητής κ. Ζήκος.

Ταυτόχρονα μεγάλη επιτυχία του συλλόγου και στο τεχνικό μέρος αφού 8 αθλητές θα είναι επίλεκτοι της ΕΤΑΒΕ για το 2017,στο σύνολο 15 αθλητές στο αγωνιστικό και τεχνικό, είναι επίλεκτοι της Ένωσης Βορείου Ελλάδος.

 

papastratos300x250