Τετάρτη, 23/05/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παραδειγματική η οργάνωση και λειτουργία των υποδομών
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Παραδειγματική η οργάνωση και λειτουργία των υποδομών Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 12:00

paradeiorga18 3 17

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση που εξέδωσε απάντησε στα δημοσιεύματα για παίκτες των ομάδων υποδομής που αδικήθηκαν. Όπως αναφέρουν οι Ηπειρώτες ο σχεδιασμός αποδίδει απόλυτα, αφού παίκτες της έχουν κληθεί ακόμα και σε εθνικές ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, έχει ως εξής: «Η λειτουργία και οργάνωση μιας ΠΑΕ ακολουθεί μοτίβα και κανόνες τα οποία καθορίζονται από την ίδια ΠΑΕ και τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι, και μεταβάλλονται μέσα στο χρόνο ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες και ανάγκες. Έτσι λειτουργούμε κι εμείς.

Τα τελευταία χρόνια ο τεχνικός σχεδιασμός και προγραμματισμός τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των υποδομών της ΠΑΕ και των ακαδημιών στην Αθήνα, είναι κοινός και στοχεύει στην εξέλιξη και προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Η διαχείριση του πλάνου αυτού  ανήκει στον κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη με άμεσο συνεργάτη και τεχνικό διευθυντή τον κ. Γιώργο Γεωργουλόπουλο.

Η οργάνωση και λειτουργία των υποδομών μας είναι παραδειγματική σε όλα τα επίπεδα, κάτι άλλωστε που αποδεικνύεται κάθε χρόνο κατά τη διαδικασία των αδειοδοτήσεων αλλά και από τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας (7 παίχτες μας σε εθνικές ομάδες τα τελευταία τρία χρόνια).

Το πλάνο μας δεν θα αλλάξει όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι αδικούνται. Ίσως αυτός ο τρόπος λειτουργίας μας κλείνει τις πόρτες σε όσους έχουν μάθει να παίζουν αλλιώς. Εμείς δουλεύουμε μέσα στο γήπεδο με όλα τα παιδιά μας, και όχι υπόγεια. Γι αυτό και έχουν επιλεγεί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις συγκεκριμένες θέσεις.

Ευκαιρίες παίρνουν όλοι όσοι προσπαθούν, μαθαίνουν και δουλεύουν σκληρά. Αυτός είναι ο τρόπος μας σε όλα τα ποδοσφαιρικά μας τμήματα. Από την αντρική ομάδα μέχρι την Κ-15 και τις μικρότερες ηλικίες. Και δεν θα τον αλλάξουμε επ’ ουδενί λόγο».

Η αποστολή για Τρίπολη

Στο μεταξύ, με δύο απουσίες (Σκόνδρας, Βιδάλ) και μια επιστροφή (Περιστερίδης), ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις υποομαδικής και ομαδικής τακτικής και στημένες φάσεις. Η ομάδα θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί για Τρίπολη, όπου και θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής.

Η αποστολή που ανακοινώθηκε αποτελείται από τους: Ακόστα, Καρανίκα, Κόντε, Γιάκο, Γαρουφαλιά, Κούτρη, Κοζορώνη, Κοροβέση, Λίλα, Μιχαήλ, Μπέριο, Μπουκουβάλα, Ζάιρο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Ναδάλες, Νικολιά και Τζημόπουλο.

 

papastratos300x250