Τετάρτη, 21/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Αθλητικά Νέα σημαντική διάκριση, για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων
Νέα σημαντική διάκριση, για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 10:01

naftikos omilos 17 1

Ασημένιος ο Στέφανος Ντούσκος στον 1ο Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας

Ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας διεξήχθη από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σάββατο στο κλειστό του Ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο και ο Ναυτικός Όμιλος δε θα μπορούσε να λείψει από τη διοργάνωση, στην οποία εκπροσωπήθηκε από τον Ολυμπιονίκη του Στέφανο Ντούσκο.

Ο Στέφανος πέτυχε μάλιστα και μία σημαντική διάκριση, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των Ανδρών 19 έως 22 ετών με χρόνο στο εργόμετρο 6.07.6! Σε δήλωσή του αμέσως μετά τις απονομές των μεταλλίων σημείωσε πως «οι αγώνες κλειστής Κωπηλασίας γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος με το γεγονός ότι καταβάλλονται τέτοιες προσπάθειες προκειμένου να γνωρίσουν όλοι το άθλημά μας! Εμείς λάβαμε μέρος ως κωπηλάτες της Εθνικής Ομάδας, εκπροσωπώντας τους ομίλους μας και για να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια. Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, έχω ξαναλάβει  μέρος σε αντίστοιχη διοργάνωση στην Κύπρο και χάρηκα που έγινε και στην Ελλάδα. Εύχομαι να συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια τέτοιου είδους διοργανώσεις για να δοκιμάζουν όλα τα παιδιά τις δυνάμεις τους στην Κωπηλασία και να βελτιώνονται».

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου παραβρέθηκε στους αγώνες η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μάρθα Παλαιοπάνου. Στη νέα αυτή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αγωνιζόμενοι κάθε ηλικίας, ενεργοί αθλητές αλλά και απλοί αθλούμενοι, ανάμεσα στους οποίους και πολλά μέλη της Εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας Κωπηλασίας.

 

Δύο ιατρικές ομιλίες για αθλητές

Στο μεταξύ, δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες με θέματα ιατρικού περιεχομένου που απασχολούν τα παιδιά τα οποία έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με το άθλημα της Κωπηλασίας, έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Πιο συγκεκριμένα, ο χειρουργός Αθανάσιος Κιτσάκος, μέλος Δ.Σ. του Ν.Ο.Ι. και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Αποστόλης Θεοχάρους μίλησαν στον νεαρούς αθλητές για ζητήματα που τους αφορούν άμεσα όπως η μυοσκελετική ανάπτυξη, αλλά και για τις διατροφικές ανάγκες που έχει ο οργανισμός τους, απαντώντας παράλληλα στις ερωτήσεις τους. Τις ομιλίες παρακολούθησαν δεκάδες κωπηλάτες του Ομίλου παρέα με τους προπονητές τους.

 

papastratos300x250