Παρασκευή, 23/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός «NORMA THE BAND»: Νέες συνεργασίες και δημιουργίες, μέσω του νέου Digital EP
«NORMA THE BAND»: Νέες συνεργασίες και δημιουργίες, μέσω του νέου Digital EP Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 09:30

norma 13 10 16

Την απαρχή νέων συνεργασιών, νέων δημιουργιών, νέων δρόμων, σηματοδοτεί η επικείμενη κυκλοφορία του νέου Digital EP με δύο κομμάτια των «NORMA THE BAND», την ερχόμενη Δευτέρα.

«Όπως ο δίσκος ‘O TEMPORA, O MORES’ είναι αφιερωμένος στον αγαπημένο μας φίλο και άλλοτε frontman των NORMA, Γιώργο Κούτρα, έτσι και η καινούρια μας αυτή προσπάθεια αφιερώνεται στο μεγάλο δάσκαλο, Θάνο Ανεστόπουλο, που συντρόφευσε τα βήματά μας όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα και μας άφησε την πιο σπουδαία παρακαταθήκη, τη φωνή του για πάντα στο πλάι μας...

Το καινούριο μας Digital EP, λοιπόν, τιτλοφορείται «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ» και περιλαμβάνει το τραγούδι ‘ΑΣΜΑ ΙΙΙ’, μια ολοκαίνουρια σύνθεση των NORMA, καθώς και το τραγούδι ‘ΜΥΣΤΙΚΑ’, μια διασκευή στο γνωστό και αγαπημένο τραγούδι των DE FACTO ‘Όλης της γης τα μυστικά’, προσαρμοσμένο στον χαρακτηριστικό ήχο της μπάντας. Την παραγωγή υπογράφουν οι NORMA και ο Πάνος Παπακώστας. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν από τον Πάνο Παπακώστα στα NoisylandRecordings Studios στα Γιάννενα. Το mastering έγινε από το Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweetspot Production Studio, στην Αθήνα. Το artwork επιμελήθηκε ο Διογένης Χαντζόπουλος (Gnome Creative)», σημειώνει η μπάντα.

Το EP «ΑΣΜΑ ΙΙΙ / ΜΥΣΤΙΚΑ» θα κυκλοφορήσει στους διαδικτυακούς ιστότοπους της μπάντας και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα διαδικτυακά δισκοπωλεία τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και το music video του τραγουδιού «ΑΣΜΑ ΙΙΙ», σε σκηνοθεσία Κώστα Μανταλιά.

Τέλος, η πρώτη ζωντανή παρουσίαση της καινούριας δουλειάς των NORMA είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη, στο Καφωδείο Ελληνικό live stage (Βενιζέλου 45) με επίτιμους προσκεκλημένους τους θρυλικούς DE FACTO και τους αειθαλείς Γιαννιώτες INΣOMNIA BAND.

 

papastratos300x250