Παρασκευή, 23/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 00:00

ximeia

 

Στα Ιωάννινα θα διεξαχθεί, από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου, το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Χημείας-Κλινικής Βιοχημείας με τίτλο «14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κλινικής Χημείας».

ΤοσυνέδριοπραγματοποιείταιστοΞενοδοχείο «Grand Serai», υπότηναιγίδατης International Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (IFCC), της European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine (EFLM) καιτουΠανεπιστημίουΙωαννίνων.

Διοργανώνεται για πρώτη φορά στα Ιωάννινα και περιλαμβάνει σειρά στρογγυλών τραπεζιών & ομιλιών, όπου από κοινού, η κλινική και το εργαστήριο συζητούν και διερευνούν θέματα στην καθημερινή διαγνωστική πρακτική υπό το πρίσμα των νέων ερευνητικών δεδομένων.

Τα θέματα των συνεδριάσεων είναι:

- Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου: Προγενετικός έλεγχος & Δείκτες καρδιακής ανεπάρκειας.

- Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου: Συμβολή του εργαστηρίου στις παθήσεις του οφθαλμού (αμφιβληστροειδούς), Εργαστηριακή και κλινική προσέγγιση των αιματολογικών κακοηθειών, Διαγνωστική προσέγγιση του ουροποιογεννητικού καρκίνου & Νέες εφαρμογές της μοριακής διαγνωστικής στη διάγνωση και παρακολούθηση του καρκίνου.

- Σάββατο 1 Οκτωβρίου: Νέα δεδομένα στην εργαστηριακή διερεύνηση της δυσλιπιδαιμίας, Διερεύνηση υπερφερριτιναιμίας και διαταραχών ομοιόστασης χαλκού & Μέτρηση γλυκόζης: η βασίλισσα στο μικροσκόπιο.

Κατά τις εργασίες του συνεδρίου καταξιωμένες εταιρίες διαγνωστικών και αντιδραστηρίων, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες τάσεις στην προ-αναλυτική φάση και τον αυτοματισμό και θα εκθέσουν καινοτόμα προϊόντα.

Όπως κάθε χρόνο αναμένεται ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον συνέδρων από όλη την Ελλάδα που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν την Πέμπτη στις 17:00 και θα ακολουθήσει η επίσημη τελετή έναρξης 19:30.

Έναρξη εγγραφών την ίδια ημέρα και ώρες 15:00-17:00.

Περισσότερες Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eekx-kb.gr

 

papastratos300x250