Παρασκευή, 23/03/2018


news menu leftnews menu right
Πρωτοσέλιδο Πολιτισμός Ανακατασκευάζονται 3 χιλιόμετρα δρόμων
Ανακατασκευάζονται 3 χιλιόμετρα δρόμων Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 00:00

dromos

 

Προσηλωμένη στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, παραμένει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, ρίχνοντας το «βάρος» στις ασφαλτοστρώσεις δρόμων.

Από την οδό Μιχαήλ Αγγέλου ξεκινάει ένα νέο έργο στο Δήμο, το οποίο προστίθεται σε αυτά που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Με αυτή τη νέα εργολαβία προϋπολογισμού μελέτης 600.000 ευρώ, πρόκειται να ασφαλτοστρωθούν περίπου 3 χιλιόμετρα δρόμων, οι περισσότεροι εντός της πόλης.

Πρόκειται δε όχι απλά να ασφαλτοστρωθούν αλλά να ανακατασκευαστούν, καθώς ανάλογα με την υφιστάμενη κατάσταση του οδοστρώματος, σε άλλους θα αποξηλωθεί πλήρως η άσφαλτος και σε άλλους θα πραγματοποιηθεί βαθύ φρεζάρισμα πριν τη νέα ασφαλτόστρωση.

Στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου (από το σημείο όπου σταματάει ο πεζόδρομος έως το σημείο του γηπέδου «Ζωσιμάδες»), οι εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν δύο μέρες και περιλαμβάνουν βαθύ φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει πως αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιούνται οι εργασίες, απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου.

Η κίνηση των πεζών θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης. Μετά το πέρας το εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

 

papastratos300x250