Τρίτη, 22/05/2018


news menu leftnews menu right
Βάζουν… τρίποντα για καλό σκοπό Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 14:41

16αααα-1

 

Όσο περισσότεροι θεατές και υποστηρικτές, τόσο μεγαλύτερη η οικονομική ενίσχυση του Οικοτροφείου της Μονής Δουραχάνης, αλλά και η στήριξη του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι διοργανωτές του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ νομού Ιωαννίνων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, μεταξύ δυο ομάδων.

Της Ομάδας των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του νομού Ιωαννίνων και της Επίλεκτης Ομάδας του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ (ένας παίκτης από κάθε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα).

Τα έσοδα του αγώνα και τα είδη που θα συγκεντρωθούν, είτε από θεατές, είτε από επιχειρήσεις της πόλης, θα διατεθούν απευθείας ως οικονομική ενίσχυση στο Οικοτροφείο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Άνθος» της Μονής Δουραχάνης και θα χρησιμοποιηθούν και για την αγορά ενός οχήματος (ATV τύπου Shineray 200ST-6A, ELANO) το οποίο θα γίνει δωρεά στους Εθελοντές Σαμαρείτες του τοπικού παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Ακόμη, πριν την έναρξη του αγώνα, θα τιμηθούν συμπολίτες μας για την προσφορά τους στον αθλητισμό, αλλά και για την εθελοντική προσφορά τους προς συνανθρώπους μας.

Μεταξύ άλλων, στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία των διοργανωτών του Εργασιακού Πρωταθλήματος μπάσκετ, θα συμμετέχουν οι βετεράνοι του αθλήματος σε τοπικό επίπεδο, με τους μπασκετμπολίστες από τα Γιάννενα που για χρόνια αγωνίστηκαν σε τοπικές ομάδες, αλλά και σε ομάδες της Α1 κατηγορίας, ενώ στην Επίλεκτη Ομάδα του Εργασιακού θα αγωνίζεται ένας παίκτης από κάθε ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Επίλεκτων του Εργασιακού θα έχει και συμμετοχές… έκπληξη, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα αγωνιστούν παιδιά των παικτών που θα συμμετέχουν και θα πραγματοποιηθούν και διαγωνισμοί!

 

papastratos300x250